torstai 8. joulukuuta 2022

Suomalaisuuden ja suomalaisten puolustaminen Suomessa vaaleissa ykköseksi. Finnish Defence League EU wie Finnische Freiwillige Grouppen im 1941-1943: Nyt kaikki kuorossa röhkimään. Fuck russian parasite imperialism / imperialists and jihadists

Kiihottukaa oikeista asioista ja totuudesta, älkää ryssäläisistä valheista ja perättömistä väitteistä historiastamme ja kansojen roduista, sekä ominaisuuksista, saati aatoksista ko aiheesta

https://Keskustelua-naapuriudesta.blogspot.com

Suomalaisuuden ja suomalaisten puolustaminen Suomessa vaaleissa ykköseksi. Finnish Defence League EU wie Finnische Freiwillige Grouppen im 1941-1943: Nyt kaikki kuorossa röhkimään. Fuck russian parasite imperialism / imperialists and jihadists:

Lenin museon reliefin tuhonta Seppo Lehto 1996 porakoneella


Kohtalon hetket maamme islamisaation, rajattoman maahanmuuton vastaisessa taistossa Tampere Pirkanmaa eduskuntavaaleissa ehdokkaamme Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko omalla listallaan äärimmäisenä oikealla ehdokaslistoissa ajatuksiltaan todellinen filosofi yhteiskuntakriitikko: 

Asuntoja asunnottomille suomalaisille valepakolaisten vastaanotto seis!

Lenin museon reliefin tuhonta Seppo Lehto 1996 porakoneella 

Lenin museon reliefin tuhonta Seppo Lehto 1996

 

  Alla kuvassa Seppo Lehdon taidetta kun kaveri (njet tavarits) kävi veskissä Tampereen teknillisellä yliopistolla 2018 ja oli paperia ja kynä ;) Tuolloin oltiin Sinimusta Viheroikeisto Tamyvaalitilaisuuteen menossa ;)

Seppo Lehto valkoinen soturi eduskuntaan Pirkanmaalta 2023 eduskuntavaaleissa
https://Eduskuntavaaliehdokkaat-Pirkanmaa.blogspot.com


------------
-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti